Toplotne črpalke

Preklopite na obnovljiv vir energije!

Učinkovito ogrevanje

Se želite udobno ogrevati brez dodatnega dela? Ste prijazno naravnani do okolja? Želite pametno izkoristiti prostor (nobene kurilnice ali skladiščenja drv)? Želite prihraniti pri stroških ogrevanja?

Naši proizvodi so prava izbira, saj jih poganja sonce oz. toplota, ki jo ustvari sonce! Toplotna črpalka Daikin ali Hitachi zrak voda lahko proizvede energijo za ogrevanje in toplo sanitarno vodo že z 20% električne energije in z do 80% brezplačne energije črpane iz okolja, tudi pri zelo nizkih zimskih temperaturah.

Zelo varčne so tudi toplotne črpalke za pripravo tople sanitarne vode. Solarni kolektorji dobijo energijo direktno od sonca, potrebna je le minimalna električna energija za obtočno črpalko. Privarčevali bomo še dodatno, če je vgrajen prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote.

Toplotne črpalke za zrak in vodo

Vse toplotne črpalke za ogrevanje objektov v naši ponudbi so invertersko krmiljene, kar pomeni, da nepretrgoma prilagajajo delovanje sistema dejanskim potrebam po ogrevanju.

Temperature prostorov so zato optimalno vzdrževane, ne glede na zunanje in notranje dejavnike, kot je na primer količina sončne svetlobe ali število oseb v prostoru. Takšno invertersko delovanje omogoča večje prihranke pri porabi energije ter uporabniku nudi popolno toplotno udobje. TČ so kompaktnih oblik in enostavne za vgradnjo.

Uporabniku se prilagajajo s širokim naborom različnih moči in velikosti rezervoarjev (od 180 l do 260 l) za sanitarno vodo, z enostavnim uporabniškim krmilnikom (tudi v slovenskem jeziku) in z možnostjo priklopa TČ na različne obstoječe ogrevalne sisteme, kot tudi na sončne kolektorje.

Pri nas vam nudimo:

  • ogled, preračun in določitev primerne TČ glede na karakteristike prostora in vaše potrebe
  • pripravo pregledne ponudbe, v kateri je jasno razvidno, kaj zajema (prodaja, montaža, material)
  • pripravo dokumentacije za pridobitev subvencije za toplotne črpalke EKO SKLADA,
  • najboljše toplotne črpalke priznanih proizvajalcev, saj se zavedamo pomena kvalitete in nujnosti brezhibnega delovanja, izvedbo strokovne montaže in garancijski zagon TČ
  • kratko usposabljanje za uporabo TČ in podporo,
  • vzdrževanje oz. servis toplotnih črpalk
  • GARANCIJO

Daikin Altherma 3

Katalogi

Vas zanima več?

Oglejte si galerijo
Oglejte si cenik
Kontaktirajte nas